Nieuws

31jan

Goed nieuws: Start verkoop Één Blok Stad Spoorpunt

Omcirkel zaterdag 25 maart 2017 in je agenda, want dan start de verkoop van de 18 casco woningen in de Spoorpunt.

Eén Blok Stad Spoorpunt is een uniek project. In dit karakteristieke pand komen 18 casco-gerenoveerde woningen voor zelfbouwers. Welke woningtypen er komen, is samen met de geïnteresseerden bepaald in 3 workshops. In het definitieve plan zitten onder andere 1-laagse appartementen en 2,5-laagse beneden- en bovenwoningen. Op 25 maart 2017 gaan de woningen in verkoop. We zijn druk bezig alle tekeningen en verkoopinformatie af te ronden. Via de digitale nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en delen we de laatste informatie met je. Dus als je deze nog niet ontvangt, schrijf je dan hier in.


Casco renovatie doen wij, de rest doe jij!

Het principe van Eén Blok Stad Spoorpunt is hetzelfde als bij eerdere Eén Blok Stad-projecten. ERA Contour zorgt ervoor dat het casco van het gebouw professioneel en goed wordt gerenoveerd. Jij als koper kan je woning helemaal naar jouw smaak kunt afbouwen. Daarin heb je veel vrijheid. Wil je een loftwoning zonder binnenmuren? Of heb je liever een meerlaags appartement met meerdere kamers? Wil je een badkamer op elke verdieping? Of vind je één badkamer genoeg en gebruik je de extra ruimte voor een grote woonkeuken of inspirerende werkruimte?

Eén Blok Stad op de woonbeurs

Kun je niet zo lang wachten, kom dan op 18 en 19 maart naar de Één Blok Stad stand van ERA Contour op de Woonbeurs in Rotterdam. Daar kun je vast een gevoel krijgen bij het hebben van een kluswoning en je oriënteren op de verschillende woningen. We zien je snel!

Deel dit bericht
Divide