Nieuws

26mrt

Veel belangstelling voor kluswoningen Spoorpunt

Afgelopen zaterdag schitterde Spoorpunt in de warme lentezon. Na jaren van leegstand komen er in dit karakteristieke pand 18 casco woningen.

Wat doen wij, wat doe jij?
Zaterdag 25 maart presenteerden we de plannen voor de renovatie. Wij zagen veel stralende gezichten bij de 500 belangstellenden.Tijdens de kick-off kregen geïnteresseerden een kijkje in Spoorpunt. Twee panden waren open om te bezichtigen. Overal hingen bordjes die inzicht gaven in het hebben van een Eén Blok Stad casco gerenoveerde woning "Wat doen wij" en "Wat doe jij". Maar ook alle verkoopinformatie werd gepresenteerd. Alle verkoopinformatie nu ook online beschikbaar.


Hoe nu verder
Heb je interesse in een Eén Blok Stad kluswoning lees dan het biedings- en inschrijfprocedure goed door. Je hebt tot 19 april de tijd om een bod te doen op de woning(en) van jouw voorkeur. Doe dit met het biedingsformulier dat ook bij de verkoopinformatie staat.

Extra kijkmomenten
Heb je de kick-off van 25 maart gemist, geen nood. Komende drie weken zijn er nog verschillende kijkmomenten. Maar meld je hiervoor wel even aan. Ook als je nog eens wilt kijken, zien we je graag op een van deze woensdagmiddagen. Er is dan ook gelegenheid om je vragen te stellen. Heb je tussendoor vragen, neem dan contact op met Woonvisie Makelaars: 010 2180 280


Deel dit bericht
Divide