Verkoopinformatie


Informatie 18 casco woningen Spoorpunt


Ventilatieberekeningen bouwnummer 2 - 4 - 6 - 8

Ventilatieberekeningen bouwnummer 3 - 5 - 7 - 9 

Voorschrift zichtplafond plaatsen bouwnummers: 1 t/m 7, 9, 10, 12, 14, 16, 18.

Voorschrift zichtplafond plaatsen bouwnummers: 8, 11, 13, 15, 17 en 19.

Op 25 maart 2017 gingen de 18 casco woningen in Spoorpunt in verkoop. Op deze pagina vind je alle relevante verkoopinformatie.

Zo werkt Eén Blok Stad Eén Blok Stad is een beproefde formule om authentieke en karakteristieke panden en gebouwen te behouden voor de stad. Lees hier meer over dit concept.

Overzicht bouwnummers In Spoorpunt komen 18 woningen en 1 bedrijfsruimte. In dit overzicht zie je waar welke woning zich bevindt.

Verkooptekeningen Alle tekeningen met maatvoering van het pand. In welke woning kun je al je dromen werkelijkheid laten worden?

Technische omschrijving Heb je vragen over de afwerking van de casco woningen in Spoorpunt, kijk dan in dit document.

Muurschildering Onderdeel van de renovatie van Spoorpunt is een muurschildering. ERA Contour zal in overleg met de toekomstige bewoners een muurschildering laten aanbrengen op de achterkant van het gebouw. In dit document pitchen enkele geselecteerde kunstenaars hun werk.

Pak je Ruimte Alle eisen die gelden voor de afbouw van je eigen woning staan omschreven in dit Technische Programma van Eisen (PvE), ook wel 'Pak je Ruimte' genoemd. Dit is de basis voor het te maken plan van aanpak. De vergunningcoach, die door de gemeente Rotterdam is aangesteld voor het geven van ondersteuning aan kopers van klushuizen beoordeeld dit plan van aanpak.

Checklist afbouw Deze Checklist kan je gebruiken om vooraf inzicht te krijgen in de werkzaamheden die je moet opnemen in je Plan van Aanpak. Ook kun je deze gebruiken om offertes op te vragen.

Kopersopties In principe doe je alle afbouw van je woning zelf. Maar er zijn in de renovatie twee opties die we voor je kunnen uitvoeren.

Heb je vragen over de woningen, de biedingsprocedure of de technische gegevens? Neem dan contact op met Woonvisie makelaars via 010 2180 280.

Wijzigingen:

Wijziging bouw 1: Onjuist getekende kopgevelramen appartementen

Wijziging bouw 2: Stalen draagconstructie bouwnummer 10 t/m 19. 

Erratum 1: In de technische omschrijving zijn twee onjuistheden geconstateerd. Deze zijn gecorrigeerd in dit erratum.

Erratum 2: In de verkooptekeningen zijn twee wijzigingen opgetreden. Deze zijn is dit erratum aangegeven.


Divide