wat is één blok stad?


vrijheid & flexibiliteit

Eén Blok Stad biedt ongekende vrijheid in het realiseren van jouw ideale huis. Jij bepaalt namelijk zelf volledig de indeling van je woning en hoe deze wordt afgebouwd. Je doet het namelijk zelf! Wil je een loftwoning zonder binnenmuren of juist veel kamers? Een groot dakterras? Een badkamer op elke verdieping? Een grote woonkeuken? Een atelier om in te werken? Mits je blijft binnen de regels van het Bouwbesluit (o.a. brandveiligheid, constructie en isolatie) kun jij je volledig uitleven. En wat zo prettig is aan Een Blok Stad: wij doen de grote ingrepen aan het casco. Uiteraard in overleg met jou, maar het risico ligt bij ons. Zo kun jij je helemaal storten op de afbouw van je woning.

samen investeren

 De consument bepaalt wat er gemaakt moet worden, niet de ontwikkelaar of architect. Eén Blok Stad is het antwoord hierop. Door alleen het casco duurzaam te vernieuwen krijgen kopers maximale vrijheid een woning volledig naar eigen smaak te realiseren. Dat is fijn maar ook slim: het investeringsniveau per woning ligt zo voor de verkopende partij beduidend lager dan bij volledige renovatie. Met dezelfde financiering kunnen dus meer woningen worden aangepakt en verkocht. Bovendien wordt klein kapitaal - dat van de kopers-geïnvesteerd in de wijken. Win-win voor alle partijen!


STEDEN STERKER MAKEN

Eén Blok Stad vind je op allerlei locaties in de grote steden. Ook in buurten waar je in eerste instantie misschien niet aan denkt. Want dat zijn buurten waar kansen liggen. Opkomende buurten, geen gearriveerde wijken. Eén Blok Stad gaat niet om 1 woning maar altijd om een aantal woningen of straten. Je bent als eigenaar er dus van verzekerd dat de woning ernaast dezelfde kwaliteit krijgt als je eigen pand. En sterker nog: de hele straat wordt opgeknapt! Ander voordeel: je staat er niet alleen voor! Je kunt ervaringen uitwisselen met je buren, of gezamenlijk materialen of klussenbedrijven inhuren. Dat is Steden sterker maken!


wat is één blok stad?
Divide